Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  در این فروش فوق العاده خودروهایی مانند دنا پلاس توربو دنده دستی و پژو 207 پانوراما و یا خودرو تازه واردی مانند سورن پلاس نیز عرضه شد، اما تقاضای یک میلیون و 173 هزار نفری برای پژو پارس TU5 ثبت شد.

 

نگاهی به اختلاف قیمت این خودرو در بازار و کارخانه می تواند رمزگشای این هجوم تقاضا برای پژو پارس Tu5 باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیمت پژو پارس Tu5 در این فروش فوق العاده ایران خودرو 126 میلیون و 349 هزار تومان بود. در حالی که قیمت این خودرو در بازار این روزها 247 میلیون تومان است. در فروش فوق العاده قیمت اعلامی قطعی است و قیمت بازار نیز که مشخص است و به این ترتیب با یک تفریق ساده، ثبت نام کننده متوجه می شود که سود حاصل از ثبت نام کدام خودرو بیشتر است.

 

در میان 9 خودرو عرضه شده در این فروش فوق العاده هم همین پژو پارس Tu5 با اختلاف قیمت 121 میلیون تومان بیشترین جذابیت را برای سفته بازان داشته تا بخت خود را در قرعه کشی این خود بیازمایند.به نظر می رسد موضوعی که همواره مطرح شده که هنوز بخش زیادی از ثبت نام کنندگان خودرو، با همه شرایط سختگیرانه ای که اعمال می شود، همچنان کسانی هستند که خودرو را به قصد فروش و کسب سود ثبت نام می کنند، دور از حقیقت نباشد. حقیقتی که تنها راه خلاصی از آن عرضه خودرو به قیمت حاشیه بازار خواهد بود.

 

خودروتک

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: پژو پارس اقتصاد جام نیوز ایران خودرو فروش فوق العاده پژو پارس ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۴۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش شورای‌رقابت به افزایش ۱۵۰میلیونی قیمت پرشیا

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، عباس علی آبادی، وزیر صمت دیروز درکمیسیون اصل ۹۰ مجلس در خصوص افزایش قیمت پژو پارس گفت: در مورد قیمت پژو پارس هم شورای رقابت مسؤول است و قانونا ما سیاست گذار نیستیم و ما فقط مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.

در حقیقت علی آبادی عملا شورای رقابت را مسئول شرایط ایجاد شده برای متقاضیان پژو پارس در سامانه یکپارچه خودرو عنوان دانست.

این در حالی است که سپهر دادجوی توکلی، سخنگوی مرکزی ملی رقابت به مهر گفت: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده. بلکه شورای رقابت صرفاً دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند. نهادهایی هم که تنظیم گر فنی هستند بر اساس دستورالعمل و فرمولی که شورای رقابت داده قیمت خودرو را محاسبه و ابلاغ می‌کنند.

وی افزود: اکنون طبق همین روالی که از انتهای سال ۱۴۰۱ وجود داشت، همچنان طبق دستورالعمل شورای رقابت، وزارت صمت قیمت خودرو را محاسبه می‌کند که قیمت تمام شده در سازمان حمایت به عنوان متولی متخصص انجام و ابلاغ می‌شود.

ان فروشی خودروسازان گفت: ۲ هزار شکایت از خودروسازان بررسی و نتایج آن اعلام شده که بخشی از آنها مربوط به گران فروشی است. شورای رقابت باید به عنوان ناظر بر دستورالعمل به این موضوع ورود کند. نهادهای دیگر مانند سازمان حمایت، سامانه ۱۲۴ و تعزیرات هم به موضوع ورود و بررسی کرده اند.

وی تاکید کرد: به اکثر این شکایات رسیدگی و حکم صادر شده. در مراجع قضائی هم همچنان در حال پیگیری است.

دیگر خبرها

  • حواله خودروی جانبازان هم‌قیمت خانه در نیاوران
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ ۱۲ میلیارد تومان ناقابل!
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • ترمز ریزش قیمت خودرو کشیده شد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک و دنا + جدول
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • واکنش شورای‌رقابت به افزایش ۱۵۰میلیونی قیمت پرشیا
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟